Bavareză cu căpşuni şi ciocolată
Căpşunile se pun pe foc cu zahărul. Se lasă pe foc până se dizolvă zahărul,
apoi se pasează.
Gelatina se pune la înmuiat conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi se dizolvă şi se adaugă în piureul de căpşuni.
Frişca lichidă se bate
şi se amestecă cu căpşunile pasate.
Compoziţia obţinută se toarnă într-o formă de chec căptuşită cu folie alimentară.
Se lasă la rece timp de aproximativ 2 ore, până se încheagă, apoi se răstoarnă
şi se presară cu fulgi de ciocolată.
Se păstrează la frigider.
Această reţetă am preparat-o pentru provocarea "Dulce Românie" găzduită de noi în această lună.
-
Diana28 May.2013
Mmmmmmmmmmmm , ce-mi place si ce usor e de preparat ... bv Cornelia .
In cel mai scurt timp o pun in aplicare ...:d