Bavareză cu căpşuni şi ciocolată

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Căpşunile se pun pe foc cu zahărul. Se lasă pe foc până se dizolvă zahărul,

apoi se pasează.


Gelatina se pune la înmuiat conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi se dizolvă şi se adaugă în piureul de căpşuni.


Frişca lichidă se bate

şi se amestecă cu căpşunile pasate.

Compoziţia obţinută se toarnă într-o formă de chec căptuşită cu folie alimentară.

Se lasă la rece timp de aproximativ 2 ore, până se încheagă, apoi se răstoarnă

şi se presară cu fulgi de ciocolată.

Se păstrează la frigider.


Această reţetă am preparat-o pentru provocarea "Dulce Românie" găzduită de noi în această lună.

Etichete: bavareza | capsuni | ciocolata
(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Mmmmmmmmmmmm , ce-mi place si ce usor e de preparat ... bv Cornelia .
    In cel mai scurt timp o pun in aplicare ...:d

  Rețeta mai veche Focaccia Focaccia

Rețeta mai nouă   Paste cu mazăre, şuncă şi smântână Paste cu mazăre, şuncă şi smântână

publicitate
Comentarii (14)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro