Pilaf roşu cu legume

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se curăţă legumele şi se spală.
Se căleşte ceapa.


După ce devine sticloasă se pun rădăcinoasele.


Apoi se adaugă roşiile şi ardeii graşi. După ce s-au călit toate se toarnă apa şi se pune sare.


După ce începe apa să clocotească se pune orezul.


Şi se fierbe la foc mic până scade apa.


Se adaugă bulionul, se mai dă în 2-3 clocote şi se potriveşte de sare.


Se poate servi ca garnitură la friptură alături de gogoşari în bulion.
Etichete: pilaf | legume | orez
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tiramisu cu ness Tiramisu cu ness

Rețeta mai nouă   Ciorbă de pui a la grec Ciorbă de pui a la grec

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro