Pulpe de rață cu vin roșu și rozmarin

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peste pulpele de raţă de presară sare,

acele de rozmarin, boabele de piper şi foile de dafin.

Usturoiul se pisează şi se amestecă cu vinul roşu.

Vinul roşu aromatizat cu usturoi se toarnă peste pulpele de raţă

ce trebuie să fie complet în lichid.

Vasul astfel pregătit se ţine la frigider pentru 24 de ore.

Se scot pulpele şi se rumenesc în două linguri de ulei de măsline.

După ce s-au rumenit frumos, se toarnă peste ele vin roşu, din cel în care a stat carnea la rece.

Se lasă să fiarbă acoperit,

timp de 1 oră sau atât timp cât este nevoie pentru a fi gata carnea, completând cu vin, atunci când este nevoie.

Se serveşte cu garnitură de cartofi.

(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pulpă de curcan aromată la cuptor Pulpă de curcan aromată la cuptor

Rețeta mai nouă   Macrou cu maioneză și cașcaval la cuptor Macrou cu maioneză și cașcaval la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro