Macrou cu maioneză și cașcaval la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peştele se curăţă de intestine, se spală foarte bine cu apă rece, apoi se presară cu sare şi se lasă să stea 20 de minute. După acest timp, se umplu cu maioneză, se aşează într-un vas pentru cuptor şi se presară cu piper.

Ceapa se taie solzişori şi se aşează peste peşte.

Caşcavalul se rade şi se împrăştie pe toată suprafaţa tăvii. Se adaugă şi vinul.

Tava se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 20 de minute.

Se serveşte fierbinte, alături de lămâie.

Etichete: macrou | peste
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pulpe de rață cu vin roșu și rozmarin Pulpe de rață cu vin roșu și rozmarin

Rețeta mai nouă   Copanele de pui și cartofi la cuptor cu sos de smântână și cașcaval Copanele de pui și cartofi la cuptor cu sos de smântână și cașcaval

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro