Cambulă cu lămâie la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se unge cu ulei un vas termorezistent,

şi se aşează un strat de fileuri de cambulă,

apoi, peste ele, felii subţiri de lămâie.

Se condimentează cu sare şi piper.

Se continuă cu încă un strat de peşte, apoi lămâie, până se termină peştele. Ultimul strat să fie de lămâie.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de 25-30 de minute.

Se serveşte cu lămâie şi mărar.

Etichete: cambula | peste
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ciorbă de găină de țară cu tăiței rapizi de casă Ciorbă de găină de țară cu tăiței rapizi de casă

Rețeta mai nouă   Marchiză de ciocolată Marchiză de ciocolată

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro