Musaca de cartofi cu piept de pui

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de pui se dă prin maşina de tocat carne.

Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei.


Se adaugă pieptul de pui tocat şi se căleşte puţin până carnea se albeşte.

Se adaugă 2 linguri de sos de roşii şi un pahar de supă de pui.

Se fierbe până scade toată supa (aproximativ 20 de minute). Se adaugă usturoiul tăiat şi condimentele şi se mai fierbe 5 minute. Se ia de pe foc.


Când compoziţia s-a mai răcit se adaugă 2 ouă şi se amestecă bine.

Se prepară un sos din smântână, 2 ouă şi mărar.


Cartofii curăţaţi de coajă se taie rondele şi se presară cu sare.

Într-un vas pentru cuptor, uns în prealabil cu ulei, se aranjează un strat de cartofi, apoi unul de amestec de carne, peste 3 linguri de sos din smântână şi peste sos caşcaval ras.


Se continuă iar cu un strat de cartofi, carne, sos şi caşcaval, urmat apoi de cartofi, de restul de sos şi iar caşcaval ras.



Se acoperă cu folie de aluminiu şi se dă la cuptor pentru 60 de minute la 200 grade.

După expirarea timpului, se ia folia de deasupra şi se mai lasă la cuptor pentru încă 20 de minute, pentru a se rumeni.

Etichete: cartofi | musaca | piept de pui
(7 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu ciocolată şi alune Prăjitură cu ciocolată şi alune

Rețeta mai nouă   Chiftele din cartofi Chiftele din cartofi

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro