Macrou la grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Macroul se curaţă de intestine, se spală bine şi se taie longitudinal pe jumătate.

În funcţie de dimensiunile grătarului, bucăţile se mai pot tăia încă o dată pe jumătate. Se presară cu sare şi se lasă aşa timp de 20 de minute.

Pe grătarul încins se pun bucăţile de macrou, întorcându-le pe ambele părţi până când acestea sunt rumenite.

Se serveşte cu mujdei de usturoi şi mămăliguţă.

Etichete: macrou | peste
(7 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Chiftele din cartofi Chiftele din cartofi

Rețeta mai nouă   Tobă de porc Tobă de porc

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro