Clătite cu dulceaţă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-un vas se sparg ouăle, peste care se adaugă laptele, apa minerala şi un praf de sare.

Se amestecă bine cu mixerul după care se adaugă făina.

Se amestecă bine pentru a nu avea cocoloaşe. Consistenţa trebuie să fie cea a unei smântâni.

Se mai poate adăuga lapte, apă sau făină pentru a ajunge la consistenţa dorită. Se încinge tigaia şi se adaugă un strop de ulei, după care se ia cu polonicul câte o porţiune din compoziţie şi se întinde pe toata suprafaţa tigăii.

Se coace la foc potrivit pe ambele părţi.

Se repetă operaţiunea până la terminarea compoziţiei.

Se ung cu dulceaţă.

Apoi se împachetează după preferinţă.

Etichete: clatite | dulceata
Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro