Trufe din ciocolată albă cu umplutură de zmeură

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ciocolata împreună cu frișca

se pun într-un vas pe baie de apă,

până când se topește ciocolata.

Se ia vasul de pe foc și se adaugă untul,

esență de vanilie

și fulgii de cocos,

apoi se omogenizează.

Amestecul obținut se dă la rece pentru câteva ore, până se întărește puțin.

Din amestec se ia cu lingurița o porție și se modelează în mână, înglobând în interior câte o zmeură.

Biluțele obținute se tăvălesc prin nucă de cocos.

Se păstrează la rece.

Etichete: trufe
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Somon cu creveți și legume la grill Somon cu creveți și legume la grill

Rețeta mai nouă   Salată a la russe cu maioneză de avocado Salată a la russe cu maioneză de avocado

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro