Tort diplomat cu struguri

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ouăle se amestecă cu zahărul,

şi se mixează pe baie de apă

până devin o cremă de consistenţa unei smântâni.

Gelatina se pune la înmuiat conform instrucţiunilor de pe ambalaj.


Frisca lichidă se bate.

Crema de ouă se adaugă peste frişcă.

Gelatina se dizolvă pe baie de apă şi se adaugă şi ea în fir subţire, amestecând continuu.

Se adaugă şi boabele de struguri şi se amestecă.


Într-un vas cu fund detaşabil, se pune un strat subţire de cremă, apoi pe margine se distribuie pişcoturile.


În interior se toarnă compoziţia cu struguri, apoi se dă la rece până se încheagă.

După ce se scoate din frigider, de unge pe toată suprafaţa cu un strat subţire de frişcă, apoi se decorează cu boabe de struguri şi ciocolată rasă.


Etichete: tort | diplomat | struguri
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Şalău rasol Şalău rasol

Rețeta mai nouă   Supa de pui la slow cooker Supa de pui la slow cooker

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro