Crap la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Un crap de 1,5 - 2 kg, se despică în 2 pe spinare. Se sărează şi se lasă un sfert de oră.

 

Între timp se prepară sosul. 3-4 linguri de bulion se amestecă cu 2-3 linguri de ulei până se omogenizează, se adaugă un pahar de vin alb, se amestecă în continuare. Se adaugă usturoiul pisat în prealabil, cele 2 foi de dafin, piperul şi sare. Se omogenizează şi apoi se adaugă treptat apa şi se amestecă în continuare.

 

 

Din sosul astfel preparat se toarnă în tavă cât să acopere fundul tăvii. Se adaugă apoi peştele. Peste peşte se toarnă în continuare sos. Peştele ar trebui să stea cam trei sferturi în sosul preparat.

 

 

Se dă la cuptor şi în aproximativ 1 oră este gata.

 

Etichete: crap | peste
Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro