Scrumbie la grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se curăţă scrumbia de maţe şi de solzi, se crestează pe spate.

Se presară sare în interior, se pune mărar verde, se pune pe grătar şi se bagă în cuptor.

Se frige bine pe ambele părţi.

Se scoate, se pune pe un platou şi se serveşte cu zeamă de lămâie şi mămăliguţă.

Etichete: scrumbie | peste
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pateuri cu ciuperci Pateuri cu ciuperci

Rețeta mai nouă   Budincă de pere Budincă de pere

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro