Curcan cu cârnaţi la slow cooker
Se curăţă cartofii, ceapa şi usturoiul. Se taie cârnaţii bucăţi mici şi de asemenea carnea de curcan fără os se poate tăia în bucăţi mai mici.
Într-o tigaie cu ulei încins se pune puţin la prăjit carnea de curcan, cât să îşi schimbe puţin culoarea.
Ceapa se taie rondele şi se pune pe fundul vasului de ceramică.
Cartofii se taie cubuleţe şi se adaugă în vas.
Se călesc puţin cârnaţii şi pulpa de curcan.
Se transferă în vasul de ceramică împreună cu zeama rămasă de la călire.
Se adaugă roşiile decojite, usturoiul taiat feliuţe subţiri,
sare, piper, oregano, busuioc, rozmarin. Se completează cu apă cât să acopere ingredientele mai voluminoase.
Se porneşte încălzirea în slow cooker setat pe "low" şi se lasă aproximativ 5-6 ore.