Curcan cu cârnaţi la slow cooker

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se curăţă cartofii, ceapa şi usturoiul. Se taie cârnaţii bucăţi mici şi de asemenea carnea de curcan fără os se poate tăia în bucăţi mai mici.

Într-o tigaie cu ulei încins se pune puţin la prăjit carnea de curcan, cât să îşi schimbe puţin culoarea.

Ceapa se taie rondele şi se pune pe fundul vasului de ceramică.

Cartofii se taie cubuleţe şi se adaugă în vas.

Se călesc puţin cârnaţii şi pulpa de curcan.

Se transferă în vasul de ceramică împreună cu zeama rămasă de la călire.

Se adaugă roşiile decojite, usturoiul taiat feliuţe subţiri,

sare, piper, oregano, busuioc, rozmarin. Se completează cu apă cât să acopere ingredientele mai voluminoase.

Se porneşte încălzirea în slow cooker setat pe "low" şi se lasă aproximativ 5-6 ore.

(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cartofi cu ceapă la cuptor Cartofi cu ceapă la cuptor

Rețeta mai nouă   Cozonac de post la maşina de făcut pâine Cozonac de post la maşina de făcut pâine

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro