-
Pulpă de curcan cu sos de portocală…
Pulpa de curcan se pune la fiert cu sare în oala sub presiune. Se fierbe timp de 45 de minute. Portocala se stoarce.…
-
Pulpă de curcan aromată la cuptor
Pulpa de curcan se taie rondele, cu tot cu os. Se presară cu sare şi piper, apoi se rumenesc în două linguri…
-
Pulpă de curcan cu lămâie și rozmarin…
Pulpele de curcan se fierb în oala sub presiune pentru 30 de minute. Usturoiul se pisează, una dintre lămâi…
-
Pulpă de curcan la cuptor
Pulpa de curcan se crestează cu cuţitul şi se aşează într-un vas termorezistent suficient de mare, uns cu…
-
Pulpă de curcan la tavă cu cartofi,…
Se rade coaja de portocală. Usturoiul se pisează şi se amestecă cu rozmarinul, salvia, nucşoara, sarea, piperul…
-
Curcan cu cârnaţi la slow cooker
Se curăţă cartofii, ceapa şi usturoiul. Se taie cârnaţii bucăţi mici şi de asemenea carnea de curcan…
-
Friptură de curcan cu sos de portocală…
Pulpele de curcan se spală cu apă rece. Se pregăteşte un sos din ulei de măsline, suc de portocale, suc de…
-
Pulpă de curcan cu legume la cuptor
Pulpele de curcan se crestează cu un cuţit şi se aşează într-un vas termorezistent uns cu ulei…
-
Cartofi cu pulpă de curcan la cuptor
Mărarul şi pătrunjelul tocate mărunt se amestecă cu cimbru, sare, piper şi ulei. Prin amestecul obţinut…
Reţete cu "pulpa de curcan"