Peşte cu ardei copt

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Roşiile se coc şi se lasă să se răcească.



Se curăţă de coajă şi se strivesc cu ajutorul unei furculiţe.



Usturoiul se curăţă, se pisează şi se freacă cu puţin ulei.


Ardeiul se coace şi se curăţă de coajă.


Peştele se eviscerează, se spală foarte bine cu apă rece, se preasară cu sare şi se lasă aşa timp de 20-30 de minute.



Peştele se trece printr-un amestec de mălai şi făină, apoi se prăjeşte în ulei încins.




Într-un castron se amestecă pestele prăjit cu ardeiul copt peste care se adaugă roşiile coapte pasate amestecate cu usturoi.




Se lasă puţin să se întrepătrundă gusturile, apoi se serveşte cu mămăliguţă.


Etichete: peste | ardei copt | rosii
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Brioșe tiramisu Brioșe tiramisu

Rețeta mai nouă   Ardei copţi în oţet Ardei copţi în oţet

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro