Păstrăv cu cimbru la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Sucul de lămâie se amestecă cu ulei de măsline, sare, piper şi cimbru.

Într-un vas termorezistent se pun păstrăvii curăţaţi de intestine şi bine spălaţi cu apă rece.

Peste păstrăvi se toarnă soluţia obţinută.

Se pun şi foile de dafin.

Vasul se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 20-25 de minute.

Se serveşte cu mămăliguţă.

Etichete: pastrav | peste
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Bulz moldovenesc Bulz moldovenesc

Rețeta mai nouă   Pulpe de pui în sos de vin Pulpe de pui în sos de vin

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro