Somn cu legume la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peştele se curăţă şi se taie rondele.

Se presară cu sare şi se lasă să stea 30 de minute.

Între timp se spală şi se curăţă legumele.

Pe fundul unui vas termorezistent uns cu ulei, se aşează un strat de rondele de roşii.

Se adaugă peştele.

Peste peşte se adaugă celelalte legume tăiate felii şi rondele de roşii să acopere totul.


Deasupra se presară oregano, sare, piper, se toarnă un pahar cu vin alb şi se stropeşte cu puţin ulei.

Vasul acoperit se bagă la cuptor pentru 30 de minute.


Se poate servi cu mujdei de usturoi şi mămăliguţă.

Etichete: somn | peste
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cartofi copţi cu şuncă afumată Cartofi copţi cu şuncă afumată

Rețeta mai nouă   Pere fierte în vin cu sos de ciocolată Pere fierte în vin cu sos de ciocolată

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro