Piept de curcan cu ficăței, ciuperci și roșii cherry

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de curcan se taie felii potrivit de groase, care se presează cu hârtie absorbantă,

şi se presară cu făină.

Într-o tigaie se pune 50 g de unt

şi se rumenesc bucăţile de curcan, întorcându-le pe ambele părţi.

Se adaugă coniacul

şi supa de pui, se condimentează cu sare şi piper

şi se lasă să fiarbă 30 de minute, acoperit.

Ciupercile se taie felii

şi se trag la tigaie cu restul de 50 g de unt.

Când ciupercile sunt gata, adică s-a evaporat tot lichidul pe care şi l-au lăsat în tigaie, se adaugă baconul tăiat cubuleţe

şi ficăţeii de pui.

Se ţin pe foc până sunt gata ficăţeii (10 minute).

Se condimentează cu sare, piper şi cimbru,

apoi se transferă totul într-un vas termorezistent,

iar peste compoziţia cu ficăţei se pun bucăţile de piept de curcan,

roşiile cherry şi sosul în care a fiert carnea.

Vasul se acoperă şi se dă la cuptor pentru 30 de minute la 200 grade.

Pieptul de curcan se serveşte alături de ficăţei şi roşii cherry.

(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Porc cu mere la cuptor Porc cu mere la cuptor

Rețeta mai nouă   Salată picantă cu piept de pasăre Salată picantă cu piept de pasăre

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro