Piept de curcan umplut cu bacon și ciuperci

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Baconul se taie fâşii,

iar usturoiul se taie mărunt.

apoi se căleşte în două linguri de ulei de măsline.

Se adaugă şi baconul,

iar după ce s-a rumenit, se adaugă ciupercile mărunţite.

Se condimentează cu sare, piper şi cimbru

şi se mai călesc împreună timp de 10 minute, până scade zeama lăsată de ciuperci.

Pieptul de curcan se taie felii subţiri

din care se vor forma rulouri umplute cu ciuperci şi bacon.

Rulourile se învelesc în folie de aluminiu.

Într-o cratiţă se pune la fiert apă cu sare şi când a început să fiarbă se pun rulourile înfoliate.

Se fierb timp de 30 de minute, după care se scot din apă şi din folie

şi se prăjesc în ulei,

până se rumenesc.

Separat se pregăteşte sosul.

Ceapa roşie tocată mărunt, se căleşte în puţin ulei,

iar după ce s-a rumenit,

se adaugă vinul roşu şi supa de pui

şi se lasă să fiarbă până se reduce tot vinul.

Se adaugă untul

şi se mai lasă pe foc până se îngroaşă sosul.

Rulourile de curcan se servesc alături de acest sos de ceapă.

Etichete: curcan | piept de curcan
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Omletă cu brânză și măsline Omletă cu brânză și măsline

Rețeta mai nouă   Plăcintă cu ciuperci Plăcintă cu ciuperci

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro