Piept de curcan înăbușit la oala sub presiune

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de curcan se taie cubuleţe.

În oala sub presiune se pun 2-3 linguri de ulei şi se călesc cubuleţele de piept, până îşi schimbă culoarea.

Se condimentează cu sare, piper,

se adaugă usturoiul tăiat feliuţe subţiri,

se acoperă cu apă

şi se fierb la presiune timp de 25-30 de minute.

Pieptul de curcan se serveşte cu orice fel de garnitură.

(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Smoothie de afine, kiwi și mere Smoothie de afine, kiwi și mere

Rețeta mai nouă   Somon înăbușit cu roșii Somon înăbușit cu roșii

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro