Somon înăbușit cu roșii

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Rondelele de somon se rumenesc într-o tigaie în care se pune o lingură de ulei de măsline.

După ce s-au rumenit pe ambele părţi, se adaugă roşiile tăiate pe jumătate,

usturoiul tăiat feliuţe subţiri,

ardeiul iute mărunţit,

cimbru, sare, piper

şi vinul alb. Vasul se acoperă cu un capac şi se lasă să fiarbă înăbuşit timp de 20 de minute, la foc mic.

Se serveşte cald.

Etichete: somon
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Piept de curcan înăbușit la oala sub presiune Piept de curcan înăbușit la oala sub presiune

Rețeta mai nouă   Chec cu fructe uscate Chec cu fructe uscate

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro