Şniţele din piept de curcan umplute cu caşcaval
Pieptul de curcan se taie în fileuri subţiri.
Fiecare fileu se bate cu ciocanul pentru şniţele.
Se presară cu sare şi piper. Pe jumătate din fileu se pune caşcavalul tăiat feliuţe subţiri, apoi se împătureşte precum o carte. Capetele se pot prinde cu scobitori.
Separat se bat ouăle cu sare şi piper, adăugându-se făina şi cimbru.
Pesmetul se amestecă cu 50 g caşcaval dat pe răzăzoarea mică.
Şniţelele pregătite mai sus se trec prin amestecul de ou, apoi prin amestecul de pesmet şi se aşează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Deasupra fiecăruia se pune un cubuleţ de unt şi se bagă la cuptor la 200 grade timp de 45 de minute. Se întorc după 20 de minute.
Se servesc fierbinţi, alături de orice fel de garnitură.