Ruladă din piept de pui cu kaizer şi cârnat

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Pieptul de pui se taie bucăţi şi se bate cu ciocanul pentru şniţele.

Se condimentează cu sare, piper, ghimbir, coriandru şi boia dulce.

Se presară caşcaval ras.

Peste caşcaval se aşează feliuţele de kaizer, pe toată suprafaţa.

Pe mijloc se pune cârnatul întreg.

Marginile pieptului de pui se aduc peste cârnat şi se prind cu scobitori.

Rulourile astfel obţinute se aşează într-un vas termorezistent uns cu ulei. Pe deasupra rulourile se ung cu oul bătut, se pudrează cu boia şi cu seminţe de susan.




Se adaugă vinul.


Vasul se acoperă cu folie şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 220 grade timp de 45 de minute.

La final se mai lasă încă 10 minute fără folie, pentru a se rumeni.


Se poate servi alături de piure de cartofi şi mujdei de usturoi cu roşii.


Etichete: rulada | pui | piept de pui | carnati | kaizer
(11 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • F gustos !!

  Rețeta mai veche Iahnie de fasole Iahnie de fasole

Rețeta mai nouă   Cozonac la maşina de făcut pâine Cozonac la maşina de făcut pâine

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro