Piftie din aripioare de pui

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Aripioarele de pui se pun la fiert în apa în care s-au pus legumele întregi şi condimentele.

Se spumează,

apoi se lasă să fiarbă cam 30-40 de minute.

Aripioarele se scot din zeamă, se lasă să se răcorească şi se curăţă de pe oase.

Usturoiul se pisează şi se adaugă în zeama în care au fiert aripioarele.

Se strecoară.

Gelatina se pune la înmuiat conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi se adaugă în zeamă.

Carnea dezosată se împarte în castroane

şi peste carne se pune zeama cu gelatină.

Se dă la rece până se încheagă.

Se serveşte simplă sau cu pastă de hrean.

Etichete: piftie | racitura | carne de pui
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Savarine la maşina de făcut pâine Savarine la maşina de făcut pâine

Rețeta mai nouă   Păstrugă cu măsline, capere şi sos de roşii Păstrugă cu măsline, capere şi sos de roşii

publicitate
Comentarii (8)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro