Pulpe aromate la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpele de pui se condimentează cu sare şi piper.

Se amestecă uleiul de măsline cu toate celelalte condimente, obţinându-se un ulei aromat.

Se trece pe rând fiecare pulpă prin acest ulei, apoi se aşează într-un vas termorezistent. Deasupra se presară usturoiul tăiat feliuţe subţiri.

Vasul se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade, timp de 30 de minute.

Se poate servi cu garnitură de cartofi şi salată de ardei copţi.

Etichete: pulpe de pui | pui
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cartofi cu fasole verde şi usturoi la cuptor Cartofi cu fasole verde şi usturoi la cuptor

Rețeta mai nouă   Prăjitură cu cremă de vanilie şi krantz Prăjitură cu cremă de vanilie şi krantz

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro