Scrumbie în folie la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Scrumbia se curăţă de solzi şi de intestine. Se spală cu apă rece după care se pune într-un castron şi se presară cu sare. Se lasă să stea aşa timp de 30 de minute.

Fiecare scrumbie se presară cu piper şi rozmarin, iar în interior se pune câte o felie de lămâie tăiată pe jumătate şi o crenguţă de pătrunjel.

Scrumbiile astfel pregătite se învelesc în folie, strângând foarte bine capetele, pentru a nu curge sosul format prin coacere.

Tava se bagă în cuptor la 200 grade timp de 30-40 de minute.

Se poate servi cu mămăliguţă.

Etichete: scrumbie
(11 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • super

  • reteta este foarte buna!sintet-i deosebiti!

  Rețeta mai veche Miel la cuptor cu piure de cartofi cu şofran şi alioli Miel la cuptor cu piure de cartofi cu şofran şi alioli

Rețeta mai nouă   Penne all' arrabbiata Penne all' arrabbiata

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro