Macrou cu roșii, usturoi și lămâie la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peştele se curăţă şi se presară cu sare. Se lasă aşa o jumătate de oră.

După expirarea timpului, se crestează şi în fiecare crestătură se pun căţei de usturoi şi felii de lămâie.


Peştele se pune într-o tavă. Deasupra de presară piper şi cimbru.

Se toarnă uleiul şi se pun roşiile tăiate felii (sau roşiile decojite date la robot).

Se dă la cuptor pentru 40-45 de minute, iar când este aproape gata se pune şi vinul.



Etichete: macrou | peste
(18 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Foarte bun preparatul....se poate inbunatatii reteta !

  • foarte bun

  Rețeta mai veche Pui de baltă pane Pui de baltă pane

Rețeta mai nouă   Tăvălite Tăvălite

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro