Somon cu rozmarin, lămâie şi capere
Somonul eviscerat se taie rondele şi se presară cu sare. Se lasă 20 de minute.
Într-o tigaie se pun 2 linguri de ulei de măsline,
şi se adaugă bucăţile de somon.
Se lasă 2-3 minute de fiecare parte.
Se condimentează cu piper
şi rozmarin
şi se pune câte o felie de lămâie peste fiecare bucată de peşte. Se adaugă şi vinul.
Tigaia se acoperă cu un capac
şi se lasă să fiarbă înăbuşit timp de 5-10 minute.
Se întorc bucăţile de peşte, păstrând lămâia la suprafaţă.
Se adaugă caperele şi se mai lasă vasul acoperit 5 minute.
Se serveşte fierbinte, alături de lămâie.
-
Diana29 Jan.2014
Am vz o reclama de slabit pe blogul tau , cel cu cafeaua verde . Tu crezi in asa ceva ? mie una , mi-ar fi de folos ptr reglarea zaharului din sange , dar si ptr a scapa de cele 5 kg care s-au acumulat incepand de asta vara si de care nu mai pot scapa :( .