Somon marinat la grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se pregăteşte soluţia de marinare amestecând usturoiul zdrobit cu coriandru pisat, cimbru, mărar, sare, piper măcinat, boabe de piper şi suc de lămâie.

În soluţia obţinută se pun rondelele de somon şi se lasă la marinat timp de câteva ore.

Pe grătarul încins şi uns cu puţin ulei se pun bucăţile de somon marinate, lăsându-se să se rumenească frumos pe ambele părţi.

Se poate servi alături de legume la cuptor.

Etichete: somon | peste
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ciuperci cu dovlecei şi praz la cuptor Ciuperci cu dovlecei şi praz la cuptor

Rețeta mai nouă   Pulpe de pui în sos hoisin Pulpe de pui în sos hoisin

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro