Cornuleţe cu borş

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se face o cocă, se frământă, se întinde o foaie, se taie în triunghiuri care se umplu cu rahat, gem sau dulceaţă şi se formează cornuleţe care se pun în tava unsă cu ulei şi se coc în cuptor la 170 grade până capătă o culoare puţin gălbuie (aproximativ 30 de minute).

Se tăvălesc fierbinţi în zahăr pudră.

Etichete: cornulete | bors
(16 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • FF BUNE .
    AM FACUT SI EU ...
    LA MULTZI ANI PTR. SFINTZII ARHANGHELI ...SA AVETZI CLIPE DULCI CA ACESTE CORNULETE .
    RODICA., REGGIO EMILIA , ITALIA

  Rețeta mai veche Bombe cu vişine Bombe cu vişine

Rețeta mai nouă   Spirale cu sos de roşii şi piept de pui Spirale cu sos de roşii şi piept de pui

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro