Ton la grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peştele se curăţă de intestine şi se spală foarte bine cu apă rece.

Se taie rondele.

Coriandru se pisează în mojar, împreună cu ardeiul iute uscat.

Usturoiul se pisează şi se freacă cu puţin ulei.

Lămâia se stoarce.

Peste usturoiul pisat se adaugă sucul de lămâie şi celelalte condimente. Se amestecă bine.

Pătrunjelul se toacă mărunt şi se adaugă şi el în amestecul rezultat.

Fiecare bucată de ton se trece prin acest amestec.

Se încinge grătarul şi se pune peştele.

Se lasă să stea câte 3-4 minute pe fiecare parte.

Se serveşte cald, stropit cu mujdei de usturoi.

Etichete: ton | peste
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Limonadă cu suc de mere verzi şi suc de merişoare Limonadă cu suc de mere verzi şi suc de merişoare

Rețeta mai nouă   Dulceaţă de gutui cu nuci Dulceaţă de gutui cu nuci

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro