Chefal la grill

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peştele se curăţă de solzi şi se intestine, apoi se prasară cu sare şi se lasă să stea 20 de minute.

Usturoiul se pisează, apoi se amestecă cu piper, pastă de ardei iute,

iar cu această pastă se ung peştii prin interior şi la exterior.

Se pun peştii într-o tavă cu hârtie de copt

Se bagă în cuptorul preîncălzit, fixat pe grill, şi se lasă timp de 30 de minute.

Se întorc pe partea cealaltă şi se mai lasă 20 de minute.

Se servesc cu lămâie şi pătrunjel tocat.


Etichete: chefal | peste | grill
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Omletă cu cartofi, ardei şi ceapă Omletă cu cartofi, ardei şi ceapă

Rețeta mai nouă   Borş de somon Borş de somon

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro