Cod în sos dulce acrișor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Codul se taie bucăţi, se presară cu puţină sare, se lasă să stea 10-15 minute,

apoi se dau prin amidon

şi se rumenesc într-o tigaie

şi se scot pe o farfurie.

Ceapa, ghimbirul şi usturoiul se taie mărunt

şi se călesc în aceeaşi tigaie ca şi peştele,

până se înmoaie ceapa.

Pentru sos, se dizolvă pasta de tomate în oţet şi suc de ananas, se adaugă zahărul, sosul de soia, o linguriţă de amidon, piper,

iar amestecul se pune peste ceapa călită.

Se lasă să fiarbă puţin, apoi se adaugă bucăţile de peşte şi se ţin pe foc până se reduce sosul.

Se poate servi cu orez şi ornat cu ceapă verde.

Etichete: cod | peste
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Salată picantă cu piept de pasăre Salată picantă cu piept de pasăre

Rețeta mai nouă   Vită cu cimbru și boia Vită cu cimbru și boia

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro