Mreană prăjită

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peştele se curăţă de solzi şi se intestine.

Se spală foarte bine cu apă rece, se taie rondele, se presară cu sare şi se lasă să stea 30 de minute.

Pesmetul se amestecă cu boia dulce.



Fiecare bucată de peşte se trece prin pesmetul amestecat cu boiaua dulce.


Apoi se prăjesc în ulei încins.

Se întorc pe toate părţile pentru a se rumeni frumos.


Se serveşte cu mămăliguţă şi mujdei de usturoi.


Etichete: mreana | peste
(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Salată Niçoise Salată Niçoise

Rețeta mai nouă   Plăcintă "Poale'n brâu" Plăcintă "Poale'n brâu"

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro