Somon cu ciuperci pe grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Rondelele de somon se presară cu sare, piper şi coriandru pisat.

Se încinge grătarul, se unge cu ulei sau unt şi se pun rondelele pe grătar.

Pe lângă bucăţile de somon se pun ciupercile spălate.

Peştele se ţine pe grătar cam 5-7 minute pe fiecare parte, stropindu-se cu zeamă de lămâie atunci când întoarcem peştele.

Se serveşte alături de ciupercile făcute pe grătar.

Etichete: somon | peste
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu miere şi nucă Prăjitură cu miere şi nucă

Rețeta mai nouă   Prăjitură cu morcov Prăjitură cu morcov

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro