Păstrăv somonat la cuptor cu lămâie
Peştele se curăţă de solzi şi intestine, se spală foarte bine cu apă rece, apoi se presară cu sare şi se lasă să stea 20 de minute.
Interiorul peştelui se umple cu jumătăţi de felii de lămâie, usturoiul tăiat fâşii, crenguţele de cimbru, se stropeşte cu ulei de măsline şi se aşează pe un grătar.
Sub grătar se aşează o tavă cu hârtie de copt, iar în tavă se pun 4 jumătăţi de lămâie. Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.
Se serveşte cald cu sos de la lămâia coaptă.
-
spiridon h05 Mar.2017
Excellent
-
Fugaru catalin02 Jan.2016
Superioară rapidă și ff ușoară de digerat
-
Silvia26 Sep.2013
F buna reteta, usor de facut si gustoasa.