Somon cu sos de muştar şi vin la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Rondelele de somon se presară cu sare şi busuioc şi se aranjează într-un vas termorezistent uns cu puţin ulei.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 20 de minute.

Separat se pregăteşte sosul de muştar. Se amestecă vinul cu piperul boabe şi muştarul boabe şi se pune pe foc.

Când începe să fiarbă se adaugă muştarul şi se omogenizează.

Somonul se serveşte alături de acest sos şi mămăliguţă.

Etichete: somon | peste
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Clătite de ciocolată cu îngheţată de vanilie Clătite de ciocolată cu îngheţată de vanilie

Rețeta mai nouă   Bulete de caşcaval Bulete de caşcaval

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro