Prăjitură cu brânză, vişine şi fructe de pădure
Biscuiţii se sfărâmă.
Biscuiţii sfărâmaţi se amestecă cu cacaua şi zahărul pudră.
Untul se topeşte, se lasă să se răcorească puţin, apoi se toarnă peste biscuiţi. Se amestecă.
Se pune compoziţia într-o tavă cu fund detaşabil, se întinde în strat uniform şi se tasează cu ajutorul unei linguri. Se dă la frigider pentru 20-30 de minute.
Gelatina se pune la înmuiat în apă rece.
Brânza se amestecă cu gemul şi smântâna.
Se dizolvă gelatina pe baie de apă, după care se toarnă peste amestecul de brânză. Se omogenizează.
Se scoate forma din frigider şi se pune peste biscuiţi compoziţia cu brânză, se nivelează şi se dă la rece pentru minum 1 oră.
Se scoate prăjitura din formă, se pune pe un platou şi se ornează cu fructe de pădure şi ciocolată topită cu 1 lingură de ulei. Optional, se pot folosi şi frunze de mentă.