Tort cu brânză dulce şi fructe

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Blatul la tort cu brânză dulce şi fructe"

    Biscuiţii se dau prin maşina de tocat, se amestecă cu untul şi se pun într-o formă de tort rotundă cu fund detaşabil (du diametrul de 26 cm), tapetată cu hârtie pentru copt.


  2. Preparăm "Crema la tort cu brânză dulce şi fructe"


    Se amestecă brânza proaspătă cu zahărul, zahărul vanilat şi sucul de lămâie.

    Se bate frişca cu întăritorul de frişcă timp de 2 minute.

    Se amestecă apoi cu brânza.

  3. continuăm cu rețeta de bază...

Peste blat se pune crema.

Peste cremă se aşează fructele din compot scurse foarte bine.

Deasupra se adaugă tort-gelee-ul roşu preparat conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Tortul se lasă la rece aproximativ 2 ore. Forma se desface cu grijă.


În locul fructelor din compot se pot folosi fructe proaspete.

Etichete: fructe | tort | branza dulce
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură Delicia Prăjitură Delicia

Rețeta mai nouă   Ruladă cu cremă de frişcă şi căpşuni Ruladă cu cremă de frişcă şi căpşuni

publicitate
Comentarii (5)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro