Șalău la cuptor în stil asiatic

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Șalăul se curăță de solzi și de intestine și se cresteaza pe toată suprafața, pe ambele părți.

Usturoiul se pisează și se amestecă cu mierea, sosul de soia și ardeiul iute.

Cu acest amestec se unge foarte bine peștele, atât prin interior

cât și pe exterior. Șalăul se pune într-un vas termorezistent, se stropește cu suc de lămâie și ulei,

și se bagă 40 minute în cuptorul preîcălzit la 220 grade Celsius.

Se servește alături de garnitură de orez.

Etichete: salau | peste | asia
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Supă cremă de dovleac Supă cremă de dovleac

Rețeta mai nouă   Cartofi cu porc în untură la cuptor Cartofi cu porc în untură la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro