Somn cu ierburi aromatice la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peştele se curăţă, se spală, apoi se taie rondele. Se presară cu sare, piper,

şi celelalte ierburi,

apoi se lasă să stea 20 de minute.

Într-o tavă pentru cuptor, se pune hârtie de copt, iar pe hârtie de pun lămâile tăiate pe jumătate.

Peştele se pune pe un grătar

şi se bagă în cuptorul preîncălzit, având dedesubt tava cu lămâie. Se coace la 200 grade timp de 30 minute.

Se serveşte cald, stropit de sucul de la lămâi.


Etichete: somn | ierburi | oregano | rozmarin | busuioc | cimbru
(12 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tocaniţă de pui cu piure şi caşcaval Tocaniţă de pui cu piure şi caşcaval

Rețeta mai nouă   Omletă provensală Omletă provensală

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro