Somn pe grătar cu sos de iaurt şi castravete murat

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peştele se curăţă de intestine şi se porţionează în rondele.

Se presară cu sare şi se lasă să stea 30 de minute.

Apoi se încinge grătarul şi se pun bucăţile la fript.

Se lasă să se facă pe ambele părţi.

Se pregăteşte sosul.

Ceapa verde se taie mărunt.

Iaurtul şi smântâna de gătit se amestecă.

Se adaugă ceapa verde,

castraveţii muraţi tăiaţi cubuleţe,

verdeaţa tocată,

sare, piper,

sucul de lămâie

şi apoi se amestecă totul.

Se serveşte peştele cald, alături de sos şi garnitură de cartofi.

Etichete: somn | peste
(13 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cremşnit Cremşnit

Rețeta mai nouă   Prăjitură cu morcovi Prăjitură cu morcovi

publicitate
Comentarii (7)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro