Somn în sos genovez

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Bucăţile de peşte se prăjesc pentru câteva minute în uleiul încins.


Se adaugă usturoiul strivit şi pătrunjelul verde tăiat mărunt. Se călesc câteva minute.


Se adaugă caperele şi berea şi se fierbe cam 10 minute.


Se adaugă ardeiul tăiat rondele şi roşiile uscate tăiate mărunt.


Se mai lasă la fiert 10 minute să mai scadă sosul, apoi se adaugă măslinele şi roşiile decojite.


Se fierbe 15 minute, se presară oregano şi se potriveşte de sare. Se serveşte cald.


Etichete: peste | somn | sos | rosii
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu caramel Prăjitură cu caramel

Rețeta mai nouă   Crochete de dovlecei cu brânză Crochete de dovlecei cu brânză

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro