Chec cu fructe uscate

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Untul

şi zahărul

se freacă cu mixerul.

Se adaugă ouăle

şi se mixează bine.

Se adaugă şi mierea,

apoi amestecul de făină cu praf de copt şi scorţişoară,

laptele,

merişoarele,

caisele tăiate bucăţi,

smochinele, de asemenea, tăiate

şi se amestecă toate.

Amestecul rezultat se pune într-o formă de chec căptuşită cu hârtie de copt

şi se coace la 160 grade timp de 1 oră şi 15 minute. Se verifică finalul coacerii cu ajutorul unei scobitori.

Etichete: chec
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Somon înăbușit cu roșii Somon înăbușit cu roșii

Rețeta mai nouă   Suc de morcovi și portocale Suc de morcovi și portocale

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro