Supa de pui la slow cooker

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpele, ceapa şi morcovii tăiaţi pe jumătate, căţeii de usturoi întregi, se pun în vasul ceramic de la slow cooker. Se adaugă şi foile de dafin, sare şi piper.

Se adaugă apă cât să le acopere.

Se pune capacul şi se porneşte slow cooker-ul la programul de 8 ore.

După expirarea timpului, se adaugă pastele şi se mai lasă 10-15 minute. Carnea fiartă se poate tăia în bucăţi mai mici, după ce a fost dezosată.

Se serveşte fierbinte cu pătrunjel tocat.

Etichete: supa | carne de pui | slow cooker
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tort diplomat cu struguri Tort diplomat cu struguri

Rețeta mai nouă   Somn cu legume gratinate la cuptor Somn cu legume gratinate la cuptor

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro