Somn cu legume gratinate la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peştele se curăţă de intestine şi se spală foarte bine sub jet de apă rece. Apoi se taie rondele, se presară cu sare şi se lasă să stea 20 de minute.

Peştele se aşează într-un vas termorezistent.

Se adaugă ceapa tăiată solzişori,


apoi morcovul tăiat rondele,

ardeiul tăiat fâşii subţiri,

roşiile tăiate cubuleţe,

se presară cimbru, piper şi se adaugă usturoiul pisat.

Deasupra se rade caşcavalul,

se acoperă cu capac şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.

Se serveşte peştele, alături de legumele gratinate şi mujdei de usturoi.


Noroc că este Cristina foarte atentă, că altfel iar ne-ar fi scăpat printre degete reţeta şi nu ne-am fi dat seama că se încadrează perfect în tema Provocării Dulce Românie.

Etichete: somn | legume | gratinat | cascaval
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Supa de pui la slow cooker Supa de pui la slow cooker

Rețeta mai nouă   Omletă cu ardei şi ceapă roşie Omletă cu ardei şi ceapă roşie

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro