Fursecuri cu stafide
Mod de preparare
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2033/description/4e0ac779a57d2.jpg)
Untul se freacă cu zahărul.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2033/description/4e0ac77aa2c3e.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2033/description/4e0ac77b9da5a.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2033/description/4e0ac77c8a5fb.jpg)
Se adaugă oul, coaja rasă de lămâie şi bicarbonatul.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2033/description/4e0ac77d9cb10.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2033/description/4e0ac77ea0d29.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2033/description/4e0ac77fca9a2.jpg)
Se amestecă toate şi se adaugă făina şi sarea.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2033/description/4e0ac781d7c23.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2033/description/4e0ac782cc46c.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2033/description/4e0ac783ded99.jpg)
Se adaugă stafidele şi nuca măcinată.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2033/description/4e0ac784d8426.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2033/description/4e0ac785dde26.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2033/description/4e0ac786cd43e.jpg)
În tava unsă cu unt se aşează biluţe de 5 cm diametru la o distanţă de 10 cm distanţă. Se coc la 150 grade timp de 20 de minute.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2033/description/4e0ac787bf96c.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2033/description/4e0ac788af847.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2033/description/4e0ac789ac919.jpg)