Macrou marinat prin fierbere

(Peşte marinat la cald)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se curăţă macroul şi se spală. Se taie rondele.

Se pun într-o cratiţă împreună cu morcovul tăiat rondele, ceapa tăiată peştişori, boabe de piper, sare, foi de dafin, oţet şi apă.


 

Se pune la fiert până când peştele e gata.

 

Notă: Pentru acest tip de marinată se poate folosi doar peşte care are scheletul cartilaginos.

 

Etichete: macrou | marinat | peste
(78 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Buna reteta, multumesc!

  Rețeta mai veche Cozonac Cozonac

Rețeta mai nouă   Friptură de porc cu sos caramel Friptură de porc cu sos caramel

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro