Sardine cu roşii la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-un vas termorezistent se pun 2-3 linguri de ulei, apoi se aşează un strat de sardine curăţate de solzi şi intestine.

Se presară cu sare, apoi se pun deasupra roşiile decojite.

Peste roşii se pune încă un strat de sardină, se presară cu sare şi piper, apoi se toarnă sosul de roşii.

Desupra se pun felii de lămâie.

Se stropeşte totul cu ulei, se pun deasupra frunze de busuioc şi se bagă la cuptor la 200 grede timp de 20 de minute.

Se servesc calde.

Etichete: sardine
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Legume la cuptor Legume la cuptor

Rețeta mai nouă   Plăcintă cu brânză în aluat foietaj Plăcintă cu brânză în aluat foietaj

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro