Biluţe cu vişine

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se dau prin maşina de tocat biscuiţii şi nucile şi se amestecă într-un castron alături de coaja rasă de lămâie.

Separat într-o crăticioară se pune la foc mic laptele, cacao şi zahărul. Pentru a nu se forma cocoloaşe, se amestecă cacaua cu puţin lapte rece şi apoi se adaugă în cratiţă. La final se mai adaugă şi câteva picături de esenţă de rom. Se amestecă foarte bine până se dizolvă tot zahărul şi dispar toate cocoloaşele de cacao. Amestecul trebuie să fie călduţ.

Amestecul se toarnă peste biscuiţi şi nucă şi se omogenizează.

Cu mâna umedă se formează bulgăraşi în mijlocul cărora se introduce câte o vişină din vişinată. Se dau apoi prin nucă de cocos şi se pun la rece pentru 1-2 ore.

Etichete: bilute | visine
Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro